FeParròquia, PASQUA 2020, a la parròquia de Solsona

Durant el curs passat es va començar una activitat a la parròquia de Solsona: FeParròquia. Es tracta de fer una trobada de nens i pares de catequesi l’últim diumenge de mes, on, després d’una acollida tot compartint un petit esmorzar, el rector fa un ensenyament, acabant fent un debat en grups petits.

El passat diumenge de Pasqua, la parròquia de Solsona va oferir als pares de catequesi de comunió i confirmació l’oportunitat de trobar-se en grups petits per via “zoom” per a compartir l’ensenyament que el nostre bisbe Xavier havia fet prèviament pel canal de Youtube de la parròquia amb el títol “Això és un càstig o una oportunitat?”,  així com per a compartir les inquietuds d’aquest temps de confinament i pandèmia.

El resultat va ser molt positiu, i el temps de compartir va ser molt enriquidor i seré per a tots el que vàrem poder compartir aquesta estona en el dia de la resurrecció de Jesús.

Informa: Parròquia de Solsona

 

 

Publicat el dins de Notícies