Route to God a Cervera

El passat dissabte 29 de febrer els joves del bisbat de Solsona es van trobar en el cinquè Route to God del curs! En aquesta ocasió a Cervera. La primera part del Route to God va tenir lloc a l’escola de les religioses de la Sagrada Família d’Urgell, fundades per la cerverina beata Anna M. Janer. Agraïm a les germanes Dionisia, Rosario, Marcela i Neus la seva disponibilitat, a l’hora de deixar-nos la casa, i la seva pregària.

L’estona formativa va estar dirigida per Mn. Xavier Romero, rector de la parròquia, i va versar sobre l’acompanyament espiritual: què és, com es fa, qui l’ha de rebre, per què i per què no. La xerrada va estar dividia en tres parts: la formació sobre la direcció espiritual, l’anàlisi d’un cas de moral i per últim un l’acte d’entrega al Senyor a la capella.

L’acte d’entrega va constar de dues preguntes: Què em demanes Senyor que no et sé donar? Què em vols donar Senyor que no sé acollir? Després d’una estona de meditació a la capella de l’escola van dirigir-se a l’eucaristia, a l’església de Sant Antoni de Cervera. Finalment van compartir un àpat fratern al Casal Parroquial.

La nit va acabar amb el rés de les completes i una estona d’Adoració al Santíssim a l’oratori del Casal.

Preguntem-nos tots aquestes dues qüestions durant la Quaresma: Què em vols donar Senyor que no sé acollir? Què t’he d’entregar (perquè em fa esclau) Senyor que no sóc capaç de donar-te?

La Delegació us desitja un bon inici de Quaresma, tingueu presents a tots els joves del Bisbat.

Informa: Delegació de Joventut del Bisbat de Solsona

 

Publicat el dins de Notícies