XXX Assemblea de l’Hospitalitat de Lurdes, a la parròquia de Súria

Ahir diumenge dia 16 de febrer, la parròquia de Súria va acollir l’Assemblea anual de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes.

Els participants van arribar al Teatre Foment Cultural de la parròquia on va ser rebuts pel consiliari de l’Hospitalitat i rector de Súria, Mn. Joan Casals. Els voluntaris de la parròquia van obsequiar-los amb un bon esmorzar.

Seguidament, tothom va passar a l’interior del teatre on va tenir lloc l’Assemblea, en la qual, com cada any, van presentar la memòria de les activitats del 2019, el programa de les activitats previstes aquest any 2020 i l’estat de comptes. També es va presentar el proper pelegrinatge a Lurdes de França que tindrà lloc del 6 al 10 de juny. La novetat d’enguany d’aquest pelegrinatge serà la participació de tots els pelegrins, personal de servei i malalts a l’espectacle musical “Bernadeta de Lourdes”.

Abans d’acabar l’Assemblea, Mn. Joan Casals va parlar-los sobre el tema pastoral de l’any 2020 “Jo sóc la Immaculada Concepció”.

A les 12 del migdia, el grup va dirigir-se a l’església de Sant Cristòfol on va tenir lloc l’eucaristia presidida per Mn. Joan Casals i molt participada per la feligresia surienca, amb acompanyament musical.

Com a fi de jornada es van aplegar al restaurant Solers de Santpedor on van compartir un dinar de germanor, en espera de retrobar-se a Lurdes el mes de juny.

Informa: Hospitalitat de Lurdes

Publicat el dins de Notícies