Trobada de pares i mares del procés cristià de catequesi, a Mollerussa

El dissabte dia 15 de febrer per la tarda es van trobar un bon grup de famílies al col·legi El Carme de Mollerussa per participar d’un altre dels encontres que el procés cristià de catequesi requereix.

En aquest van tenir la presència de les delegades de Mans Unides a Mollerussa, que van donar a conèixer el que és aquesta organització, i el seu funcionament tot visionant un vídeo. Van ressaltar la motivació d’enguany, que porta per lema:  “QUI MÉS PATEIX EL MALTRACTAMENT AL PLANETA NO ETS TU”. Tot seguit van presentar els projectes que el bisbat de Solsona intenta assumir, amb l’ajuda de tots, pel període d’aquest any.

Mentre als pares se’ls impartia aquesta formació i informació, els seus fills i filles gaudien d’uns jocs que prèviament s’havien preparat. Seguint el mateix eix de la proposta de MANS UNIDES,  van dibuixar i pintar “El món que volen i el món que no volen” i el que poden fer per tal de tenir-ne cura, perquè tenen molt clar que el món és la casa de tots.

Van acabar tots junts celebrant l’eucaristia, donant gràcies per aquests moments compartits.

Informa: Agrupació parroquial de Mollerussa

Publicat el dins de Notícies