Jornada per a la Vida Consagrada a la Unitat Pastoral de Súria

El Diumenge, dia 2 de febrer, en l’escaiença de la festa de la Presentació del Senyor al temple i com a tal la Jornada per a la Vida Consagrada, en l’eucaristia de les 12 a Súria es donà gràcies de la presència de la Congregació de les Germanes Dominiques de l’Anunciata i de la Societat de Vida apostòlica de les Filles de la Caritat en aquesta vila.

Dos carismes que enriqueixen espiritualment aquesta comunitat cristiana en l’atenció més perifèrica de la societat: Les Filles de la Caritat guiades per l’esperit de sant Vicenç de Paul en l’atenció espiritual dels avis i àvies en la Residència Bell Repòs i les Germanes Dominiques en l’esperit de sant Francesc Coll des de l’escola cristiana en l’atenció als infants i les seves vulnerabilitats.

La Unitat Pastoral Parroquial de Súria és conscient en les limitacions que avui viu la Vida Consagrada que és més que beneïda per aquesta presència i en dóna gràcies a Déu!

Informa: Unitat Pastoral Parroquial de Súria

 

Publicat el dins de Notícies