Festa de Sant Blai a Castellnou de Seana

El dia 3 de febrer, Castellnou de Seana va celebrar la festa de Sant Blai, patró de la parròquia. A les 12h del matí hi va haver la missa en honor al sant, amb la benedicció dels fruits i repartiment d’orelletes.

Va presidir l’eucaristia Mn. Abel Trulls, rector de Castellnou de Seana, i va concelebrar Mn. Joan Viladot, que també havia estat fa uns anys rector de la parròquia.

A les 6 de la tarda va tenir lloc la presenta­ció del llibre El bisbe de Solsona Rafel Lasala i Locela i l’historiador Domènec Costa i Bafarull, al Sindicat de Pagesos. L’acte coinci­dia amb el 270è aniversari del naixement de l’esmentat historiador, que fou rector de la parròquia de Castellnou de Seana.

La presentació va anar a càrrec de l’autor del llibre, Ramon Planes, amb la presència del bis­be de Solsona, el rector de la parròquia i l’alcalde de la vila. Aprofitant aquest esdeveniment, també es va fer la presentació i lliurament d’un exem­plar de la Col·lecció i Patrimoni Cultural dels Goigs de Sant Blai, patró de Cas­tellnou de Seana, i de la nova edició dels goigs, a càrrec de l’Associació Cultural Castellnou de Seana.

Com a cloenda de l’acte hi hagué un piscolabis i acompanyament musical.

Informa: Parròquia de Castellnou de Seana

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies