Defunció de la M. Montserrat Esteva, Missionera Filla del Cor de Maria de Cervera

 

El passat dia 9 de febrer va morir la Mare Montserrat Esteva Alsina. Nascuda Florentina Esteva a Viladomiu Nou-Gironella el 1928. Germana carnal del qui fou abat de Poblet, el P. Maure Esteva. Va emetre vots religiosos en la Congregació de Missioneres Filles del Cor de Maria el 21 de maig de 1952, a la Casa Noviciat de Cervera (Lleida).

Va ser superiora general durant 24 anys seguits amb una constant atenció a la Congregació fins i tot després que deixés el càrrec. Va estudiar també l’obra de la seva mare fundadora, la Vble. Maria Güell, enterrada a l’església de Sant Agustí de Cervera.

Va ser una germana de profunda fe i vivència cristiana. Així ho va demostrar durant tot la seva vida, apuntava la Germana Pilar, superiora general actual.

Altrament, la mateixa Germana Pilar el dia del funeral va adreçar unes paraules, a les germanes de la congregació i a tots els fidels, dient que la vida de la Mare Montserrat es podia resumir amb les paraules que ella mateixa havia deixat escrites en el seu testament:

“[…]Déu ha guiat i conduït la meva vida. He viscut sempre tenint com a meta la finalitat per la qual Déu m’ha creat, per a estimar-lo, servir-lo conèixer-lo i viure eternament per sempre amb Ell al cel. […] He treballat sempre amb la confiança posada en Déu. […] Només us demano que reseu un PARENOSTRE en acció de gràcies. Ha sigut la meva oració predilecta”.

Descansi en Pau.

Informa: Parròquia de Cervera

 

Publicat el dins de Notícies