Curs d’acompanyament en el dol

El dissabte dia 22 de febrer va tenir lloc a la parròquia de Súria la primera part del curs d’acompanyament en el dol, impartit pel Grup d’acompanyament en el dol de Lleida http://dol-lleida.org. Van participar-hi unes vint-i-cinc persones de diferents parròquies de la diòcesi.

La ponent del curs va ser la Sra. Anna Maria Agustí, psicopedagoga amb un llarg currículum sobre temes d’acompanyament en el dol. La Sra. Anna Maria va anar explicant què és el dol i quines són les seves fases, alhora que feia participar als assistents amb preguntes i opinions.

Va haver-hi també un treball personal que cadasacú va compartir després en petits grups.

El dia 7 de març tindrà lloc la segona part d’aquest interessant curs.

Informa: Un participant al curs

Publicat el dins de Notícies