Xerrada-Formació per a pares i nens de catequesi a Mollerussa

El dissabte 18 de gener, a la trobada destinada a pares/mares i fills/filles de la catequesi de l’Agrupació parroquial de Mollerussa, van gaudir de la xerrada de Mn. Joan Àguila, director del SIC i rector de la parròquia de Valls. El tema: “el paper de les famílies a la catequesi”.

Mn Joan, de manera pedagògica i amb un estil proper i vivencial, va saber transmetre tant al pares com a l’equip de catequistes la importància de la implicació de la família en l’educació integral dels seus fills/filles i com la parròquia podia col·laborar en aquesta tasca, si no ens mirem mútuament com a rivals o competidors, sinó com a col·laboradors implicats conjuntament en acompanyar les criatures perquè arribin a ser adults responsables i creients.

Mentre els adults van fer aquest treball, la mainada va fer un joc de pistes en un altre espai per trobar el tresor de la paraula: “La meva primera Bíblia”. Els animadors els hi van explicar la importància que pot tenir la Paraula de Déu en la vida de les persones, animant-los a llegir-la i a treballar-la amb els pares a casa.

La trobada es va acabar celebrant tots junts l’Eucaristia donant gràcies.

Dos dies després, per Whatsapp i personalment, pares, mares i catequistes agraïren el treball fet i el qualificaren d’enriquidor i motivador per continuar treballant en aquesta línia fent que les parròquies siguin lloc de trobada i casa de tots, que surt a servir la societat amb l’alegria de l’Evangeli.

Informa: Parròquia de Mollerussa

Publicat el dins de Notícies