Quart Route to God del curs a Bellpuig

Un total de 44 joves es van aplegar la setmana passada a Bellpuig per parlar del sentit de la missa. La pregunta que buscaven resoldre és: sabem i valorem què és la missa? Van convidar a Mn. Joan Prat rector de la parròquia de Sant Josep del Poblenou de Manresa (bisbat de Vic) que és un gran orador.

Abans de la bonica xerrada, molt rica teològicament parlant, i molt bella a nivell de símbols i metàfores, els joves van participar en un concurs. Un “Quizz sobre la Missa” que van organitzar l’Oriol Sabé i el delegat de joves. El “team” Beata Anna M. Janer va ser el guanyador.

Després de la xerrada van compartir l’eucaristia, a l’església de Verge de Montserrat, amb la comunitat de Bellpuig, i finalment un sopar de germanor als locals de la rectoria de Bellpuig.

La Delegació de Joventut agraeix especialment a la Unitat Pastoral de Bellpuig totes les facilitats i comoditats que els va prestar durant aquesta activitat.

Informa: Delegació de Joventut

Publicat el dins de Notícies