Missa d’aniversari de la defunció del bisbe Jaume Traserra

Aquest dissabte dia 25 de gener, festa de la conversió de Sant Pau, farà un any del traspàs del bisbe emèrit, Jaume Traserra. Com qualsevol família, esteu convidats –preveres, diaques, seminaristes, consagrats, treballadors diocesans i resta de fidels- a aplegar-vos en l’eucaristia de primer aniversari, presidida pel Sr. Bisbe, a les 10 del matí, a la catedral de Solsona. És un moment de record, d’oració i d’acció de gràcies.

El Sr. Bisbe demana que si no hi podeu assistir, almenys, l’encomaneu en l’eucaristia a la que participareu aquell dia. També us convida a fer memòria agraïda, en la vostra oració personal, d’allò que al costat del nostre estimat bisbe Jaume, vàrem viure durant la primera dècada del tercer mil·lenni

Encomanem-nos al qui fou bon pastor d’aquesta porció de l’Església perquè intercedeixi per cadascun de nosaltres en les nostres dificultats i pel treball que el Senyor ens va confiar quan ell ens va passar el testimoni de la missió.

 

 

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies