L’últim dia del 2019 a Wroclaw: la festa de les nacions

Ahir dimarts, els joves van fer la pregària del matí cadascun amb la seva parròquia d’acollida i després van dirigir-se al poble de Trzebnica. Aquest poble és on viu la família del Jacob, seminarista major de la nostra diòcesi i un dels participants d’aquest pelegrinatge.

Allí els avis i tiets del Jacob els van rebre i acollir, i els van guiar pel poble, molt bonic i tradicional. A Trzebnica hi ha enterrada santa Eduvigis, una reina de Polònia. Després van celebrar la missa.

Al vespre, van fer un sopar de germanor tots junts en una hamburgueseria polonesa. A les 11 de la nit hi hagué la pregaria per la pau. La jornada va acabar amb la festa de les nacions.

Bon any a tots!

Informa: Delegació de Joventut

Publicat el dins de Notícies