La Coral Cardonina ofereix un emotiu concert

La proppassada tarda del 12 de gener, la Coral Cardonina va oferir el seu tradicional Concert d’Any Nou a l’Hospital Sant Jaume de Cardona, enguany dedicat a l’estudiós cardoní Ramon Arnau Reitg (Cardona, 1931 – Manresa, 1994).

L’emblemàtic cor cardoní va alternar la interpretació d’un escollit repertori musical amb la recitació de diversos escrits de l’homenatjat, tots ells de temàtica i d’inspiració cardonina.  Arnau fou un entusiasta activista cultural de la vila ducal, traspassat fa tot just un quart de segle, que va dedicar un important corpus d’escrits i d’estudis al seu poble natal. Els seus textos, acompanyats de les pulcres tonades interpretades pels cantaires cardonins, que a l’ensems feren de rapsodes, van avivar al públic emotius records i entranyables vivències. Entre els assistents que ompliren a vessar la capella de sant Jaume s’hi comptaren els familiars de l’homenatjat i les principals autoritats civils i religioses de la vila. Tothom aplaudí generosament la iniciativa del cor cardoní.

Informa: Coral Cardonina

Publicat el dins de Notícies