Tercer dia de la visita pastoral a la Unitat de Cervera

El dimecres va ser el tercer dia de la visita a la Unitat Pastoral de Cervera. A mig matí el senyor Bisbe va anar a portar la comunió a dues senyores i un senyor ancians, que per causa de les seves limitacions físiques i de l’edat es veuen impedits de poder participar en la comunitat. Va ser un moment molt entranyable, el mateix Crist que cuidava dels malalts!

A la tarda, els infants de la catequesi es van trobar amb ell a l’oratori dels nens petits. La sessió va transcórrer amb les mateixes dinàmiques que el dimarts! Va ser molt participativa i els infants van agrair molt l’estona amb ell. Els assistents vam poder palpar allò que va dir Jesús als apòstols: “deixeu que els infants vinguin a mi” (Mc 10, 14).

A les 7 de la tarda va començar l’estona de pregària amb un temps d’adoració al Santíssim. Després, l’ensenyament sobre l’Evangeli del dia. “Veniu a mi tots els qui esteu cansats i afeixugats” (Mt 11, 28-30) va ser l’exhortació que va fer a la comunitat. Solament podem reposar quan acceptem el jou suau del Senyor, no només personalment sinó que com a petita comunitat!

Després la comunitat es va aplegar a l’Eucaristia a Sant Agustí i va encendre en nosaltres l’alegria de saber-nos acollits pel Senyor en el nostre cansament i debilitat! Acabàrem la jornada amb un fratern refrigeri al casal parroquial, com cada dia. Que tu i jo avui, sapiguem auxiliar-nos en el Senyor, que és benèvol i humil de cor!

Informa: Parròquia de Cervera

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies