Quart dia de la visita pastoral a la Unitat de Cervera

El dijous va ser el darrer dia de la visita a la Unitat Pastoral de Cervera, que conclourà amb la missa a l’església de Santa Maria el diumenge dia 15 de desembre.

A mig matí el Sr. Bisbe va anar a visitar els malalts i residents de la residència Mare Güell. Va ser un moment molt entranyable, el mateix Crist que visitava els més vulnerables!

A la tarda el Sr. Bisbe es va reunir amb alguns membres de la comunitat, i aquests van poder compartir amb el nostre bisbe les seves inquietuds! El mateix pastor que cuida de les seves ovelles!

A les 7 de la tarda va començar l’estona de pregària posant les necessitats de la parròquia als peus de la Mare de Déu del Coll de les Sabines, resant el rosari. Després, l’ensenyament sobre l’Evangeli del dia. “El més petit al Regne del Cel és més gran que ell [que Joan Baptista]” (Mt 11, 11-15) va meditar el Sr. Bisbe, i ens va donar algunes pistes per a la comunitat. Va encoratjar-nos a ser: “una comunitat de petits, pobres, pecadors (que volen convertir-se) i humils que es mostren vulnerables entre ells i es demanen ajuda els uns als altres”. D’aquesta manera podrem atraure el nostre món que està dessolat pel pecat i per gent destrossada, podrem ser una Església que acull als petits i pobres!

Després la comunitat es va aplegar a l’Eucaristia a Sant Agustí, on vam celebrar el novè aniversari d’ordenació del nostre bisbe Xavier, i va encendre en nosaltres la necessitat de ser dèbils davant de Déu i dels germans!

Acabàrem la jornada amb un fratern refrigeri al casal parroquial, com cada dia. Que Maria, exemple d’humilitat, pobresa i petitesa ens ajudi a fer el nostre cor semblant al seu. Santa Maria iter para tutum!

Informa: Parròquia de Cervera

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies