Publicació del llibre “El combat espiritual avui”

S’acaba de publicar “El combat espiritual avui” de Josep Àngel Colomés, una obra de 40 capítols per ajudar-nos a lluitar en el nostre dia a dia a nivell espiritual.

Seguint les passes de sant Pau i mitjançant reflexions bíbliques i d’autors ascètics, Colomés busca apropar l’espiritualitat al món actual entenent aquesta com un combat en el qual la pregària, els sagraments i les obres de misericòrdia són algunes de les armes per guanyar la batalla.

El llibre té 40 capítols on s’ajuda al lector a penetrar en el fons de la seva intimitat per tal d’estimular-lo en els diferents aspectes de la seva vida, en un món tecnològic però necessitat de Déu com cada generació.

El combat espiritual avui es pot adquirir a Amazon tant en versió digital com en format paper. També s’ha publicat la versió en castellà.

3 primers capítols El combat espiritual avui
——————————————————————-
Josep Àngel Colomés (Solsona, 1981) ha publicat recentment altres llibres religiosos a Amazon com Divina misericòrdia, Els fruits de la castedat i Devocionari de pregàries en català. Actualment col·labora a la Parròquia de Solsona com a lector i va ser delegat de mitjans de comunicació del bisbat de Solsona durant l’etapa del bisbe Jaume Traserra.

Publicat el dins de Notícies