Missa del Gall i Pessebre Vivent a Cervera

En la mitjanit del dia 24 de desembre, la Parròquia de Santa Maria de Cervera s’omplí de gom a gom com en les millors ocasions festives que se celebren durant l’any. La tradicional Missa del Gall, amb la seva concurrència fixa per aquesta data, que a més tenia, com en els últims anys, l’escenificació del pessebre vivent infantil i juvenil en una de les capelles de la girola.

Una vegada acabada la missa i l’adoració al nen Jesús, els fidels visitaren l’escenari del pessebre vivent escenificat pels infants i joves i els escolans de la parròquia. Fou un suplement més d’aquesta nit màgica plena d’emocions i molt escaient i valorada per a tot el públic.

Els cants, els tocs de flabiol i de trompeta per celebrar tan gran esdeveniment, marcaren la pau fins ben entrada la nit. Aquesta representació també es va tornar a efectuar el dia de Nadal al migdia, un cop finalitzada la missa de les dotze, rebent també uns forts aplaudiments.

Informa: Joan Riu

Publicat el dins de Notícies