Primer dia de la visita pastoral del Sr. Bisbe a Cervera

Del dia 9 al 12 de desembre, quan el Nadal s’acosta i l’Advent ens l’anuncia, el Senyor Bisbe està de visita a la Unitat Pastoral de Cervera.

Ahir fou el primer dia. Va començar puntualment a les 19:00 h., invitant-nos a contemplar l’evangeli del dia des dels verbs que hi sortien (Lc 5,17-26). Fou una bona manera de començar.

Seguidament, el Senyor Bisbe  ens va  ajudar, com a  comunitat, a créixer en la convicció que hem de perdre la por a portar als nostres familiars i amics cap a Jesús. Perquè qui no dona a Déu, dona molt poca cosa. Seguidament, l’Eucaristia a Sant Agustí va encendre en nosaltres el caliu de viure la missa com a centre de la vida cristiana.

Misteris de goig i de dolor es van retrobar. Pregarem i ens unirem al dolor de la comunitat de les Germanes missioneres de l’Immaculat Cor de Maria que pregava per l’ànima de la seva germana Dolors Ribera (a.c.s), que va morir ahir. Acabarem la jornada amb un fratern refrigeri al casal parroquial.  Laus Deo!

Informa: Parròquia de Cervera

 

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies