Visita pastoral del Sr. Bisbe a Sant Antolí

Les parròquies de Sant Antolí i les agrupades a ella van rebre el Sr. Bisbe en la visita pastoral que està iniciant a la Unitat Pastoral de Cervera. Va ser aquest diumenge, dia 3 de novembre, amb tot l’ambient litúrgic de venir de celebrar la solemnitat de Tots Sants i haver fet memòria dels fidels difunts. Sentint-nos, d’aquesta manera, família de Déu amb els germans que ens han precedit, ara ho vivíem els qui fem els nostre pelegrinatge amb el bisbe al davant. Presidint-nos l’Eucaristia, on tenim anticipats aquests béns futurs, i compartint amb la conversa una bona estona en el Local de l’Amistat.

En l’Eucaristia, amb un aire acollidor i alegre, ambientat amb el cant que la Coral Vall d’Ondara animà, ens presentà la forma que tindrà l’actual visita pastoral. Destacà la setmana de desembre que a Cervera ens aplegarem amb ell tots aquells que de les diferents parròquies ens hi puguem desplaçar. Cada dia tindrà un ensenyament del bisbe Xavier, celebrarem l’Eucaristia i compartirem fraternalment l’amistat i l’àpat. També assenyalà com les nostres parròquies han de tenir una vinculació entre elles i la del cap de la Unitat Pastoral, amb una dinàmica que les mogui a ser més vives, formant comunitat, i arribant més enllà, a persones i situacions on no hi és present la Bona Nova del Crist.

La comunitat de Sant Antolí i els pobles del seu voltant han estat molt satisfets d’aquesta diada i estan esperonats amb el guiatge del bisbe i les iniciatives pastorals que promogui per donar un impuls al nostre viure cristià.

Informa: Parròquia de Sant Antolí

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies