Trobada de l’Hospitalitat de Lourdes al santuari del Miracle

El dia 3 de novembre d’enguany, l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes del Bisbat de Solsona va celebrar la seva sortida de tardor al Santuari del Miracle, amb la presència de cent-tres persones.

Cap a les 11 del matí començaren a arribar a l’esplanada del santuari on es retrobaren i comentaren les vivències de cadascú des de l’última trobada al Santuari de la Nou.

A les 12 del migdia se celebrà la Santa Missa i al sortir els monjos els obsequiaren amb un petit refrigeri per a tots els presents. A l’acabar es dirigiren al Restaurant Can Puig de Solsona on els esperava un suculent dinar.

A l’hora de les postres la presidenta de l’Hospitalitat, Sra. Glòria Padullés, dirigí unes paraules d’agraïment a tots els assistents i el Consiliari de l’Hospitalitat, Mn. Joan Casals, els convidà a rebre les relíquies de Santa Bernadeta que els dies 16 i 17 visiten els nostre Bisbat. A les cinc de la tarda amb l’hora dels adéus es donà per acabada la trobada.

Informa: MRG

Publicat el dins de Notícies