Route to God a Tàrrega

El passat dia 2 de novembre, dia dels fidels difunts, més de 30 joves de les diferents parròquies del bisbat es van reunir a la parròquia de Tàrrega, com ho fan cada mes, per compartir la fe i rebre una petita formació.

Aquesta vegada, la formació la va donar l’Oriol Sabé, treballador apostòlic de la parròquia de Tàrrega, la xerrada va girar en torn de com viure les creus de cada dia des de la perspectiva d’un cristià. La xerrada va tenir dues parts: la primera, més testimonial, com el Senyor dona la força necessària per portar la Creu, i la segona basada en les Sagrades Escriptures i en el Catecisme.

Les xerrades parteixen d’una enquesta que es va fer als joves sobre els seus interessos, d’aquesta manera la formació s’adiu amb les seves necessitats. A més el Route to God no segueix una continuïtat temàtica, sinó que intenta buscar el ponent més encertat per a cada tema i permet que qualsevol persona s’incorpori durant aquest camí de seguiment al Senyor.

El Route to God, també pretén potenciar les activitats pròpies de les parròquies, d’aquesta manera, des de la delegació es va buscar que fos aquest primer dissabte de mes per fer-ho coincidir amb la Worshipnight de la parròquia de Tàrrega. Els més de 30 joves van participar a part de a l’Adoració, fins gairebé mitjanit, a la missa anticipada, on van col·laborar amb els cants.

Agraïm especialment a Mn. Josep M. Vilaseca que ens obrís les portes de la parròquia i també especial atenció de Mn. Pablo Beltrán per haver-nos acompanyat durant la jornada i hagués estat disponible per confessar als joves.

Informa. Delegació de Joventut

Publicat el dins de Notícies