Cor Unum, de la parròquia de Cervera, incorpora nous membres

A la parròquia de Cervera, el passat dia 2 de novembre, es van incorporar un grup de nois/es del Centre Espígol de la mateixa ciutat. Cada primer dissabte de mes, aquest grupet de nois i noies, acompanyaran als adolescents de la parròquia.

La Rosa, el Josep M., la Susana T., la Susana P., el David i la Rosa María, van participar de l’activitat amb molta alegria. Des de l’Equip de Cor Unum es vol intentar fer un procés d’integració de persones amb risc d’exclusió. Molts d’ells assisteixen a l’Eucaristia dominical amb les seves famílies, i amb aquest pas, se’ls pretén donar un lloc també en una de les activitats de la comunitat.

Seguim demanant-li al Senyor que ens doni llum per anar discernint la seva voluntat!

Informa: Parròquia de Cervera

Publicat el dins de Notícies