Mans Unides de Solsona visita els projectes als països del sud

Des de Mans Unides se’ns dóna l’oportunitat als voluntaris i col·laboradors de poder visitar els projectes que ajudem a portar a terme en els països del sud.

Des del nostre Bisbat hem pogut viure aquesta experiència. En la nostra delegació de Solsona hem pogut veure la realitat d’aquests projectes, la gent, la seva cultura, les seves il·lusions i necessitats.

L’any 2003 la M. Aurora Aubach de Bellpuig va poder conèixer la realitat d’aquests projectes a Guatemala.

La Lluïsa Salles de Berga va participar d’aquesta experiència al Paraguai l’any 2010.

I ara, amb joia us volem comunicar que aquest mes d’octubre, el nostre col·laborador i voluntari Enric Segarra ha pogut participar d’un viatge de formació a Bolívia, visitant els projectes que ajudem a portar a terme des de les nostres terres.

Ens comenta que les accions de Mans Unides van encaminades a potenciar les capacitats de les poblacions marginals com ara els nens i les dones en situacions molt difícils, els camperols indígenes exclosos dels mercats agrícoles i mal alimentats, etc.

Ell serà el que amb diferents moments ens farà viure la seva experiència i els moments viscuts en aquest país.

Informa: Mans Unides

 

Publicat el dins de Notícies