Cor Unum, grup d’adolescents de la parròquia de Santa Maria de Cervera

El passat dia 5 d’octubre, a la parròquia de Santa Maria de Cervera va començar el grup de joves i adolescents. És la primera vegada, en molt temps, que a la parròquia estan sent els mateixos joves els monitors dels més petits.

Un equip de gairebé 20 monitors, que van des dels 14 anys fins als 86 es van fer càrrec de la sessió i van poder acollir a 20 nens i nenes. Cor Unum és una catequesi en família, ja que molts dels pares dels infants estan també integrats en l’equip i desenvolupen algunes tasques durant la sessió: música, berenar…

A hores d’ara ja n’hi ha gairebé una trentena d’apuntats, el boca orella ha anat fent que alguns més s’hi vagin sumant, seguim encomanant aquesta petita aventura. La parròquia, remant en la direcció de la visió del bisbat, està apostant per mètodes de Nova Evangelització per tal de poder portar el Crist als més joves.

A més, a partir del 18 d’octubre el grup Cor Unum comptarà amb un petit grup de joves del Centre “Espígol” de Cervera, molts d’ells ja vinculats a la parròquia.

Al final de la sessió catequètica, tota la comunitat cristiana va compartir l’eucaristia a l’església de Sant Antoni de Cervera, ja que és la font i el cimal de la vida cristiana. El mètode LifeTeen permet donar la importància a la missa.

Agraïm que el Senyor estigui permetent que neixi aquesta realitat a la parròquia, seguim pregant perquè sigui Ell el que susciti al cor de moltes famílies el desig ardent de conèixer-lo!

Informa: Parròquia de Cervera

Publicat el dins de Notícies

,