Confirmació de quatre joves a Cervera

En la missa dominical de les 12h del migdia a Santa Maria de Cervera, el bisbe Xavier Novell va administrar el sagrament de la confirmació a quatre joves que s’havien preparat per a l’ocasió juntament amb les seves famílies.

Fou una celebració molt emotiva, solemne i carregada de tendresa que convidava a la reflexió a tots els participants.

Es resà, es cantà, es pujà al cambril de la Mare de Déu per a donar-li gràcies i es feren les fotografies de record. Acompanyaren el Sr. Bisbe un prevere d’Almería que es troba uns dies al nostre territori i els quatre seminaristes del Bisbat de Solsona.

Un petit refrigeri a la Plaça del Fossar, annexa a l’església, tot fent tertúlia abans d’anar a dinar, va cloure aquesta intensa i bonica matinal.

Informa: Joan Riu / Fotos: Parròquia de Cervera

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies