Homenatge als màrtirs i tradicional Aplec al Mas Claret

Tal i com és habitual, després de la construcció del monument en honor als màrtirs l’any 1997, cada any durant la tarda del tercer diumenge de setembre se celebra l’homenatge als vint claretians que hi varen ser víctimes, allà i en molts altres indrets, per la causa religiosa a principis de la guerra civil.

Unes cent trenta persones s’hi van desplaçar per celebrar-hi el via crucis i l’eucaristia fins al lloc del martiri, tot cantant els goigs del pare Claret.

Enguany va presidir els actes el claretià Josep Roca, acompanyat del vicari general del bisbat de Solsona, Mn. Josep Maria Vilaseca, i també del rector de Cervera, Mn. Xavier Romero, així com també d’una colla de claretians i capellans de les rodalies.

Un petit refrigeri va clausurar els actes, enmig de la tertúlia sobre les anècdotes i  vivències en aquell entorn natural tan bonic i privilegiat.

Informa: Joan Riu –Parròquia de Cervera-

Publicat el dins de Notícies