Festa Major al Santuari de Coaner

Amb motiu de la festa del naixement de la Verge Maria, el Santuari de Coaner els dies 7 i 8 de setembre va celebrar la seva Festa Major.

Els veïns de Coaner i  rodalies (Súria, Salo, Palà, Valls…, i altres amics del Santuari) van assistir a tot un seguit d’activitats (sopar i música sota els estels, ballades de sardanes amb la Cobla de Súria, una xerrada i exposició sobre la vida de la dona pagesa del passat segle a la comarca del Baix Solsonès, entre altres activitats diverses).

El diumenge a les 11 del matí, el rector de Coaner, Mn. Joan Casals, va celebrar l’eucaristia amb la col·laboració de música en directe, recitació i cant dels goigs de la Mare de Déu de Coaner amb una església plena de gom a gom. Al sortir de Missa es va felicitar a totes les Coaner amb una bonica foto de conjunt, sumant-ne ja 20 de presents.

De cels i terra aclamada

Reina sou, preciosa Ester:

Siau la nostra advocada

Verge Santa de Coaner.

 

Publicat el dins de Notícies