Colònies de la FRATER amb una trentena de persones de Tàrrega i altres localitats

Des del dijous dia 1 i fins al proper dia 10 d’agost, tenen lloc les Colònies 2019 de l’Associació Fraternitat Cristiana de persones amb discapacitat (FRATER), en les instal·lacions de les Colònies Sant Eloi de la parròquia targarina a Gerri de la Sal.

Enguany hi participen una trentena de persones procedents de Tàrrega, Cervera, Vilassar de Mar, Estimariu, Belianes, Pradell, Verdú, Berga i Sant Martí de Maldà. Els acompanya la presidenta de l’associació M. Rosa Pedrós Pujal amb la presència de monitors i de mossèn Josep Camprubí, consiliari de la Frater targarina.

Durant aquests deu dies estan programades diversitat d’activitats com ara: manualitats, jocs, dinàmiques de grup, cantar i ballar, piscina, aquagim, teatre, cinema, màgia, l’amic invisible i la celebració el dissabte dia 3 del Dia de la Família.

A la jornada hi participaran el bisbe de Solsona, Xavier Novell; el rector de Tàrrega, Mn. Josep M. Vilaseca; mossèn Josep Camprubí i la regidora d’Acció Social de l’Ajuntament targarí, Assumpta Pijuan. Hi haurà una missa concelebrada, un dinar de germanor i l’actuació d’una vintena de joves  de la Batukada del Grup teatral BAT de Tàrrega.

Assenyalar que l’Associació Fraternitat Cristiana de persones amb discapacitat (FRATER) de la capital de l’Urgell, organitza des de fa ja quaranta-quatre anys aquestes Colònies d’Estiu a Gerri de la Sal. Ho fa des que fou fundada, en el recinte de l’esplai de la Parròquia de Tàrrega en aquest acollidor indret dels nostre  Pirineu.

Informa: Josep Castellà

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies