Sortida vocacional al Santuari de Lord

El passat 28 de juny, un grup d’adolescents, alguns catequistes, seminaristes i Mn. Marc Majà van pujar al Santuari de Lord per tal de celebrar la cloenda de les trobades vocacionals.

Durant el matí, en Cesc, seminarista major, que viu al Santuari, els va parlar de la vocació i els va interpel·lar a fer-se algunes preguntes sobre la seva vida. Després, van celebrar la santa missa amb la comunitat, en la festa del Sagrat Cor de Jesús, i Mn. Marc va animar-los a ser devots i posar confiança al Cor de Jesús, en acabar van venerar la imatge de la Mare de Déu de Lord.

A la tarda, van anar fins a la riera de Llinars on van compartir una tarda més lúdica. I els seminaristes i monitors van donar als nois algunes pistes per poder viure l’estiu en presència de Déu: assistint a l’eucaristia, cercant les esglésies més properes als llocs on anessin de vacances, fent la visita al Santíssim…, entre d’altres. Els nois van sortir molt animats, preguem perquè el Senyor ens doni moltes i santes vocacions al sacerdoci, a la vida consagrada i al matrimoni.

Informa: Delegació de Vocacions

Publicat el dins de Notícies