Solemnitat de l’Immaculat Cor de Maria

El passat dissabte dia 30 de juny, les Germanes Missioneres Filles del Cor de Maria, fundades per la Venerable M. Maria Güell i Puig, van celebrar la Solemnitat de l’Immaculat Cor de Maria. La Missa, amb solemnes cants a càrrec de les germanes i concelebrada per diferents sacerdots de la Unitat Parroquial de Cervera, va tenir un to molt familiar. L’església estava plena de gom a gom, des dels més petits fins els més grans de la comunitat. Les lectures de la Missa van anar a càrrec d’alguns dels monitors del grup «Cor unum», també alguns dels nens del grup hi van participar activament fent d’escolans.

La festa va acabar amb una processó per l’església i claustre de la comunitat, i la veneració de la imatge de la Mare de Déu, tot cantant l’himne de la Mare de Déu de Fàtima. Confiant en la intercessió de la Mare de Déu i de la mare Güell, encomanem a tot el poble cerverí!

Informa: Parròquia de Santa Maria de Cervera

Publicat el dins de Notícies