L’equip de catequistes de la Parròquia de Navàs va cloure el curs amb una excursió

El dia 5 de juliol l’equip de catequistes de la Parròquia de la Sagrada Família de Navàs va cloure el curs amb una excursió enriquidora per la confluència de l’art, la natura i la pregària.

Al matí el grup va visitar la catedral de Vic i el Museu Diocesà, on una guia els va endinsar en el món de l’art de l’època medieval, contemplant imatges, frontals i d’altres testimonis del moment. Al migdia es traslladaren a Rupit per donar un tomb pel poble abans de dinar al peu de la carretera que enfila cap al Santuari del Far.

La tarda fou dedicada als Santuaris del Far i de la Salut. Al primer, el mossèn que se’n fa càrrec els va donar la benvinguda i plegats cantaren l’Ave Maria davant de la imatge de la Mare de Déu. Al Santuari de la Salut, situat també enmig d’un bell paratge, catequistes i mossens feren una pregària a la Mare de Déu.

La jornada va ésser calorosa però el grup va gaudir de la sortida i de la convivència del dia.

Informa: Parròquia de Navàs

Publicat el dins de Notícies