Ja han començat a caminar a les Catecolònies diocesanes

La ruta de les Catecolònies d’enguany va començar el dimecres dia 3 de juliol a Montserrat. Una colla de nens i nenes del bisbat, acompanyats per tres catequistes, caminaran durant 4 dies des de Montserrat fins a la casa de colònies Els Clapers, a Santa Maria d’Oló.

A la ruta aprendran a conviure en grup, a cuinar-se els seus propis àpats i s’esforçaran per superar el cansament i la intensa calor d’aquest dies.

Gaudiran també de la natura tot coneixent nous indrets. Montserrat, Sant Vicenç de Castellet, Manresa o Artés seran alguns dels llocs on faran parada fins arribar a la casa de colònies. Allí es reuniran diumenge amb la resta de nens i nenes per començar la setmana de colònies plegats.

Informa: Equip de catequistes de les Catecolònies diocesanes

Publicat el dins de Notícies