Curs “Josué” de formació en lideratge

Els dies 1, 2 i 3 de juliol i els dies 8, 9 i 10 de juliol, alguns treballadors apostòlics, membres de la cúria i d’altres laics que col·laboren activament a la nostra diòcesi, van participar en el curs “Josué” organitzat per l’equip Autem, sobre el lideratge dels laics.

En el primer mòdul, la primera setmana, van viure un renaixement en la consciència dels fills de Déu i van fer un treball espiritual que els va permetre preparar-se pel segon mòdul: «Aprendre a liderar des del que som». L’equip Autem va presentar als participants la perspectiva del pare James Mallon, de l’arquebisbat de Halifax-Yarmouth, al Canadà, en la seva obra Una renovació divina, perquè una parròquia deixi de ser de manteniment per començar a ser una parròquia evangelitzadora i capaç de crear deixebles.

Les xerrades orientades a la construcció d’una visió per a les parròquies, quelcom que ja s’havia treball en el mòdul sacerdotal, va permetre als laics fer-se una idea de la seva posició com a líders en les parròquies, acompanyant als seus pastors.

El tercer i quart mòdul tindran lloc l’octubre vinent i el febrer de 2020, respectivament.

Informa: Redacció

Publicat el dins de Notícies