Corpus Christi a la Parròquia de Santa Maria de Cervera

El diumenge de Corpus, de bon mati, els veïns del carrer Major, les germans del Cor de Maria i d’altres feligresos de Cervera van reunir-se per fer les catifes que més tard Jesús trepitjaria. Com és costum, es va posar un altaret a l’Auditori que van decorar amb una catifa els nens de la catequesi parroquial.

Després d’una solemne Eucaristia, presidida per Mn. Xavier Romero, rector de la parròquia, i concelebrada per Mn. Miquel Venque, el Santíssim va tornar a trepitjar els carrers de la ciutat de Cervera.

Va ser el darrer dia de comunions a la parròquia, i en l’homilia el rector va animar a la feligresia a deixar-se mirar per Jesús quan passa per davant de les seves vides ja que Ell porta l’amor de Déu-Pare al món, i per Corpus, en la custòdia trepitja els mateixos carrers que la gent i els beneeix.

Enguany van acompanyar al Santíssim, els veïns dels barris de sant Magí i sant Cristòfol, amb els seus estendards, altrament, el grup «Bombollers de Cervera». El Senyor va passejar-se per la ciutat acompanyat, mentre el Seny Major era dut a seure, pels feligresos, els nens que enguany han fet la Primera Comunió i les germanes del Cor de Maria, que van obrir l’església de Sant Agustí de bat a bat perquè tots s’arrepleguessin a adorar Jesús Sagramentat.

Informa: Parròquia de Santa Maria de Cervera

Publicat el dins de Notícies