Consagració del grup «Cor Unum» de la parròquia de Cervera al Sagrat Cor   

El passat dia 30 de juny, els monitors del grup «Cor Unum» de la parròquia de Santa Maria de Cervera, coincidint amb la festa de l’Immaculat Cor de Maria, van consagrar-se al Sagrat Cor de Jesús, amb l’acte del bisbe Josep Torras i Bages.

La imatge, del segle passat, ha estat cedida per les Germanes de la Sagrada Família d’Urgell, de Cervera, i, ara està col·locada a l’oratori del Casal Parroquial, on pot ser venerada per tots els fidels que ho desitgin.

Van aprofitar per fer una petita xerrada sobre la direcció espiritual, basant-se en la premissa que en el món de l’acompanyament cal ser «acompanyants, acompanyats». Van parlar dels punts bàsics de la direcció i de la importància de viure-la integrada en la vida cristiana. Que el Sagrat Cor de Jesús vetlli pel grup, i per tots els adolescents que Déu tindrà a bé de portar a la parròquia!

Informa: Parròquia de Cervera

Publicat el dins de Notícies