Naixement del grup «Cor unum» a la parròquia de Cervera

Davant de la situació que viuen les nostres parròquies, cada dia més mancades d’infants i gent jove, la parròquia de Santa Maria de Cervera sumant-se a la visió del bisbat i volent fer de la seva parròquia una comunitat viva, fraterna, orant i evangelitzadora, es va reorganitzar en un nou grup, anomenat «Cor unum», és a dir, Cor unit (el nostre cor, unit al de Déu), que s’organitzarà a través del mètode Life-Teen.

L’organització de l’equip recau en una quinzena de persones de moltes franges d’edat diferents, des de 85 anys fins a joves de 14, en diferents grups que s’encarregaran de les activitats que caldran per poder acollir els infants i adolescents, donar-los de berenar, dinàmiques de jocs, música, catequesi, estones per compartir i anar a missa plegats.

Sota la protecció del Sagrat Cor de Jesús posem a tots els infants que arribaran a la parròquia a l’octubre, per tal de poder-los acostar al Senyor. Preguem perquè aquesta nova iniciativa vagi a bon port!

Informa: Parròquia de Cervera

Publicat el dins de Notícies