Curs de Bíblia a la Parròquia de Solsona

Fa unes setmanes, la Parròquia de Solsona va tornar a començar el curs de bíblia que es va fer la tardor passada.

El curs consta de 8 sessions, la primera de les quals és una presentació general de la dinàmica del curs. Aquest curs ens dóna una visió a vista d’helicòpter de la Bíblia que ens ajuda a connectar els llibres de l’Antic Testament amb els del Nou i amb la nostra pròpia vida.

Les sessions tenen una durada d’hora i mitja, consten d’una xerrada i unes preguntes per a reflexionar l’exposició escoltada en grups reduïts. També hi ha uns deures que ajuden a preparar la següent reunió. Cada sessió s’acaba amb una petita pregària que fa referència als llibres treballats fins aquell mateix dia.

Informa: Parròquia de Solsona

 

 

 

Publicat el dins de Notícies