Trobada de final de curs dels catequistes de la Parròquia de Tàrrega

La cloenda oficial del curs de catequistes 2018-2019 tingué lloc enguany al recinte del Parc Municipal de Sant Eloi. Un grup integrat per dotze catequistes, acompanyades pel rector de Tàrrega, Mn. Josep  M. Vilaseca,  i de Mn. Josep  Camprubí, s’aplegaren la tarda del 27 de maig per celebrar la tradicional trobada anyal.

Començà la reunió a l’Ermita de Sant Eloi, on, sota la direcció de Mn. Vilaseca, es llegí l’evangeli del dia, seguit d’uns moments dedicats a la reflexió, meditació i pregària dels membres de la catequesi parroquial, finalitzant amb el cant del Virolai.

Seguidament, sota la direcció de Jaume Aligué, president de l’Associació dels Amics de l’Arbre, es feu un recorregut guiat al recinte del parc targarí. Es visitaren la font dedicada a Mn. Josep Garriga i Sampons, qui fou trenta-set anys rector de la ciutat i la font dels Escolars, a més de les obres de millora de l’accés al monument del Mestre Bonaventura Amigó.

Per acabar dita trobada el grup de catequistes compartiren un berenar de germanor amb bon ambient i gran companyonia.

Informa: Josep Castellà

Publicat el dins de Notícies