Route to God, a Tàrrega

El passat dissabte més d’una trentena de joves del bisbat de Solsona es van trobar a la parròquia de la Mare de Déu de l‘Alba de Tàrrega. Després de felicitar a la Vanesa, una de les organitzadores dels Route to God,  i fer-li bufar les espelmes, els joves van començar amb una dinàmica de jocs vinculada a la temàtica de l’encontre. A la plaça de l’ajuntament, els joves van fer jocs en equip adonant-se de la importància de treballar colze amb colze.

El compromís dels joves a la parròquia va ser el tema que l’Oriol Sabé, treballador apostòlic de la parròquia de Tàrrega, va desenvolupar amb entusiasme, tot fent prendre consciència als assistents de la necessitat de comprometre’s en la parròquia i a confiar en el Senyor que no abandona la seva Església.

Una de les frases estrelles va ser: «jo estaré amb vosaltres fins a la fi del món» (Mt 28, 20). Així desmuntant tots els mites urbans “no hi ha joves a les esglésies” que fa molts anys que se senten, es va arribar a la conclusió que tot i havent-hi joves no n’hi ha tants com es voldria. Així va animar els joves tot citant el Sant Pare Francesc, en la seva exhortació als joves: Christus Vivit, 299: «[el papa Francesc als joves] l’Església necessita el vostre entusiasme les vostres intuïcions i la vostra fe». Així, l’Oriol va transmetre la confiança de l’Església en els joves.

Preguem perquè siguin molts els nois i noies que se sentin cridats al servei de les seves comunitats i ajudin a fer les parròquies més vives, més orants, més fraternes i més evangelitzadores.

Els joves van acabar el seu encontre participant de la missa al vespre, i també del Worship night, que s’organitza cada primer dissabte al mes, on durant 2h van estar adorant i pregant davant el Santíssim acompanyats de cants.

Informa: Delegació de Joventut

Publicat el dins de Notícies