Fi de curs de catequesi de la Parròquia de la Sagrada Família de Navàs

El matí de l’1 de maig es va celebrar el fi de curs de catequesi de la Parròquia de la Sagrada Família de Navàs.

Catequistes, nens i nenes i familiars van anar caminant fins al Mojal, on esmorzaren i realitzaren algunes activitats lúdiques relacionades amb diferents llocs del món: una dansa tradicional d’Israel i jocs representatius dels diversos continents.

Al migdia s’aplegaren a l’església del Mojal per compartir la pregària d’acció de gràcies per la vida, per la vida cristiana i pel curs finalitzat. Guiada per Mn. Antoni Quesada, es van llegir textos bíblics de la Creació, de la predicació de Jesús i l’elecció dels apòstols, i de la vida de les primeres comunitats cristianes, intercalant-los amb cants.

Després de venerar la Santa Creu –que dóna nom a l’església del Mojal- petits i grans reprengueren el camí de tornada a Navàs.

Informa: Parròquia de Navàs

Publicat el dins de Notícies