Celebració del 56è Aplec a la Font de Santa Magdalena, a Verdú

El dia 1 de maig els “Amics de la Font de Santa Magdalena” organitzaren la celebració del seu cinquanta-sis Aplec a la Font. Després de dos anys en què les inclemències del temps obligaren a fer-lo a la Parròquia i al Casal, aquest primer de maig, el cel i el temps és presentà serè i festiu.

El tradicional Aplec a la Font de Santa Magdalena s’inicià al migdia amb una eucaristia presidida per mossèn Joan Viladot, assenyalant el fet d’aquesta llarga devoció i tradició en aquest bonic indret situat als afores de la vila de Verdú i dedicat a santa Magdalena. La festa continuà amb una ballada de sardanes amenitzada per la Cobla Tàrrega, seguint al mateix recinte un dinar de germanor amb la típica cassola de tros. Per la tarda com a cloenda d’aquesta trobada hi hagué una Tirada de bitlles Catalanes. Prèviament, és feu un sorteig entre tots els participants, d’una aquarel·la cedida per l’historiador i arqueòleg Ramon Boleda i signada ex profés per l’acte. Unes dues-centes persones participaren d’aquest  bonic i entranyable Aplec verduní.

Informa: Josep Castellà / Fotos: Josep M. Castelló

 

Publicat el dins de Notícies