Setmana Santa missionera amb joves missioners

Aquests dies de Setmana Santa algunes de les nostres parròquies han gaudit de la presencia d’uns joves missioners del moviment Regnum Christi. La bona experiència de l’any passat ha fet que enguany repetissin l’experiència missionera.

Els joves acompanyats pels sacerdots P. Mark i P. Peter i la consagrada Maria, han dut a terme diferents accions missioneres a les parròquies de Bellpuig i de Berga. La parròquia de Solsona enguany ha gaudit de la presència d’una família missionera.

Els missioners varen començar el seu servei amb una missa d’enviament presidida pel bisbe Xavier a la capella del Claustre de Solsona, d’allà varen partir cap a les respectives parròquies que els acollia.

El Dissabte Sant varen viure un dia de recés conduit pel bisbe Xavier. Enmig de la bellesa de la Vall de Lord, tot caminant cap al Santuari de Lord, varen encomanar el dia a Maria a través del rés del Rosari. La pujada a la mola de Lord va ser motiu per meditar els dies sants a traves de diferents personatges bíblics. Fent rotllana fraternalment en els prats de Lord varen celebrar el 50 aniversari del bisbe Xavier.

Després de participar de l’eucaristia de Pasqua en la Catedral de Solsona i compartir una bona fideuà a la parròquia, varen retornar a casa.

Ben segur que aquests joves hauran deixat una petja en les parròquies on han estat aquests dies, la seva joventut, la seva alegria, el seu servei, qui sap si haurà encès algunes flametes d’amor de Déu en el cor dels joves de les nostres viles.

Moltes gràcies missioners!

Informa: M. Teresa Valero

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies