Route to God a Berga

El dissabte dia 6 d’abril, un nou Route to God es va celebrar a l’espai patronat de Berga. Una vintena de joves es van reunir per rebre formació sobre la vocació cristiana, a càrrec de Mn. Marc Majà.

Mn. Marc els hi va parlar sobre la importància de l’obertura a rebre un missatge de Déu, que va dirigit única i exclusivament a ells, i fer servir el “GPS” per desxifrar aquest missatge en: la Gràcia de Déu, en clima de Pregària i amb Solidaritat envers els altres i la comunitat cristiana. Un moment de pregària, silenci i cant va acompanyar i concloure la reflexió.

Seguidament el grup de joves es va dirigir a l’església de les Sagramentaries per celebrar l’eucaristia amb la comunitat parroquial reunida, que va agrair molt la seva presència, i també van poder saludar la comunitat religiosa present.

El sopar, temps per compartir i jugar, van ser el colofó de la jornada, amb un ambient més distes i relaxat, per poder compartir amb senzillesa i sinceritat com cadascú viu la seva fe i l’amistat.

El grup va aprofitar per proposar diverses iniciatives per fer durant el temps de Setmana Santa, i el Gran Repte mensual.

Informa: Delegació de Joventut

Publicat el dins de Notícies