El bisbe Xavier participarà a la Passió de Cervera fent de sant Mateu

El proper diumenge dia 7 d’abril, la Passió de Cervera tindrà entre els seus actors la participació del bisbe de Solsona, Mons. Xavier Novell i Gomà, que participarà en la representació fent d’apòstol sant Mateu i compartint diferents escenes com la del Sant Sopar.

L’obertura de la Passió de Cervera a la participació en l’espectacle ha congregat diferents personalitats i autoritats del país, conformant una llista en la que s’hi compten senadors, diputats, regidors, alcaldes i diferents religiosos, als quals ara s’hi podrà sumar la participació del bisbe de la diòcesi.

El Patronat de la Passió sempre ha potenciat aquest caràcter obert i participatiu, perquè tothom qui vulgui experimentar aquesta tradició de representar un paper, encara que sigui per un dia, i viure l’espectacle des de dins pugui fer-ho.

Conscients que és una molt bona manera de conèixer i compartir la cultura tradicional i popular que viu tota la ciutat de Cervera i donar continuïtat a una tradició de més de 540 anys d’antiguitat.

Per tal de reservar entrades o participar a l’espectacle es tan fàcil com trucar per telèfon: 608 78 10 12, correu electrònic: info@lapassiodecervera.com o inscriure’s a la pàgina web: www.lapassiodecervera.com

Foto: El bisbe de Solsona farà de Sant Mateu ocupant un d’aquests tamborets en l’últim sopar.

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies