Els seminaristes visiten la casa d’acollida de dones “Les Vetlladores”

Amb motiu del Dia del Seminari, el diumenge 3 de març en Francesc Domènech, en Rubén Bonsfills, en Jordi Marques, seminaristes majors, i en Jacob Budz, seminarista menor, van assistir a les misses de Bagà, Navàs, Puig-Reig i Berga per tal de donar el seu testimoni vocacional, i també posar al corrent als fidels laics de la situació econòmica dels nostres Seminaris Major i Menor. Després de les misses, es van trobar per a un dinar de germanor a la casa d’acollida per a dones “Les Vetlladores”.

El dinar va transcórrer en un clima ple de joia i fraternitat, on va haver-hi l’oportunitat de compartir en comunió les diverses realitats religioses presents. Hi hagué la presència del bisbe Xavier, el matrimoni encarregat del projecte, en Ferran i l’Aude i els seus fills, els capellans convidats, i també les dones que viuen a la casa amb els seus fills, Els seminaristes van estar profundament agraïts d’haver pogut conèixer aquesta realitat diocesana, en la qual s’hi fa present l’ajuda essencial i l’acollida a dones amb o sense fills, que es troben en situació de desemparament.

Alhora també van estar agraïts per l’oportunitat d’establir un petit diàleg posterior al dinar en el qual van conèixer el testimoni particular del matrimoni encarregat.

Informa: Seminari

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies