Route to God a Solsona

Aquest passat dissabte 16 de març es va realitzar un nou Route to God a Solsona, i una vintena de joves hi van participar!

El tema a tractar va ser les ferides de la infància, i va resultar molt interessant per a tots els participants, ja que en molts moments s’han sentit identificats amb els símptomes que causen les ferides patides en aquesta edat, però que encara causen dolor, por, dificultats… I que cal comprendre, acceptar i sanar, amb l’ajuda de Déu i de les persones que ens envolten i ens estimen.

Es va tractar el tema, inicialment, a partir de dues dinàmiques i jocs, on van poder veure la necessitat de demanar ajuda i deixar-se ajudar, i, posteriorment, amb una xerrada realitzada pel seminarista Francisco Javier Martínez.

Després, en acabar, van celebrar la missa acompanyada amb cants. Van sopar i van compartir estona de jocs i diversió mútua! Ja esperen la pròxima trobada el dia 6 d’Abril per a una nova edició de Route to God!

Informa: Delegació de Joventut

Publicat el dins de Notícies