Nou curs de l’Escola d’Evangelització Sant Andreu, el curs EMMAÚS

Del 22 al 24 de març va tenir lloc al Seminari de Solsona un nou curs de l’ESCOLA d’EVANGELITZACIÓ SANT ANDREU, el curs EMMAÚS.

Aquest curs pretén dotar d’una base de formació bíblica i s’ubica en la primera etapa de formació del Programa de Formació proposat des de l’EESA Internacional, una proposta formativa a la qual la diòcesi s’hi ha sumat. El Programa en qüestió, està subdividit en tres etapes de set cursos cadascun.

Les Escoles d’Evangelització Sant Andreu, són un conjunt d’escoles esteses arreu del món que comparteixen Visió, Metodologia i Programa de Formació.

La seva proposta de formació és Permanent, Progressiva, Sistemàtica i Integral ja que no proposa cursos aïllats sinó que tots estan pensats i ubicats en un lloc concret del programa, responent així a una finalitat concreta.

En aquesta quarta edició del curs Emmaús a la diòcesi, ens hi hem aplegat una vint-i-quatrena de persones i ha estat un curs molt viscuts per tots.

El curs té com a objectiu, que el participant pugui tenir un “encontre amb la Paraula de Déu”, és per això que presenta en el seu contingut, una visió panoràmica de tota la Sagrada Escriptura.

Informa: Teresa Gené Camps / Responsable EESA Solsona

 

Publicat el dins de Notícies

,