Celebració del Dia del Seminari a la missa de la Comunitat Parroquial de Tàrrega

El passat diumenge 17 de març tingué lloc la celebració del Dia del Seminari dins de la missa major de la Comunitat Parroquial de Tàrrega. Hi participaren els nens del Catesplai i el grup del Cafè Familiar, feligresos lleidatans, així com nombrosa feligresia.

En aquesta eucaristia concelebraren el rector, Mn. Josep M. Vilaseca, i Mn. Victor Martínez, rector de la Unitat Pastoral de CapPont de Lleida, el qual presidia un grup de fidels de les parròquies de la Sagrada Família i la de Santa Teresa de Jornet de la capital lleidatana. En l’homilia, després de la intervenció de Mn. Vilaseca referint-se al Dia del Seminari i les vocacions, el jove seminarista Ruben Bonsfills, fill de la petita població de Vallmanya, a la comarca del Solsonès, adreçà unes sentides paraules donant el viu testimoniatge de com li va sorgir la seva vocació. També uns quants petits de la catequesi li feren preguntes sobre aquesta vocació, produint-se al final uns llargs aplaudiments. Abans, el nostre seminarista estigué a la missa de la Parròquia de la vila d’Anglesola, on també s’explicà als assistents

El grup de visitants de Lleida vingueren a Tàrrega per a conèixer directament i participar de la celebració de la missa de la comunitat. Tanmateix s’interessaren per les activitats dels grups parroquials, com el Cafè Familiar, Catesplai, el servei d’ acollida, etc… Al final es feren la foto de família davant la imatge de la Patrona Mare de Déu de l’Alba.

Informa: Josep Castellà

Publicat el dins de Notícies