Cateaventura 2019 a Sant Ramon, un dia per a recordar

Fa uns dies l’equip de Catecolònies va viure una Cateaventura “xulíssima”. Uns noranta infants de diverses parròquies del bisbat van participar en aquest encontre. Enguany van anar a descobrir la vida de sant Ramon Nonat.

El punt de partença fou el Portell, poble on va néixer el sant. Allà explicaren la vida del sant i, tot seguit, van caminar fins al poble de Sant Ramon. El dia fou preciós, el sol radiant els va acompanyar tota la jornada.

Van visitar el Santuari i feren una catequesi aprofundint en l’eucaristia, un dels amors del sant. La dinàmica catequètica fou articulada per grups i controls: tot un repte per als petits i per als catequistes.

A la una del migdia celebraren la Santa Missa tots junts. Llavors, després de l’acció de gràcies, van dinar al claustre del monestir i començaren una tanda de jocs d’allò més divertida. La companyia de la comunitat de Sant Ramon amb els seus novicis fou un gran ajut. Finalment, es féu una representació, un tast dramatitzat de l’aventura que els espera a les Catecolònies per terres vigatanes. No us expliquem gaire cosa més perquè tot continua a les Catecolònies del 7 al 14 de juliol. Us hi esperem!

Informa: Equip de les Catecolònies

Publicat el dins de Notícies

,