Presentació de la 8a edició dels Sopars Alpha a Tàrrega

La nit del dijous dia 7 de febrer, a la sala de l’Associació Alba de Tàrrega,  tingué lloc el Sopar Alpha 2019 organitzat per l’equip Alpha de Tàrrega en  la presentació de la seva vuitena edició. Hi assistiren convidades vuitanta-tres persones, tant de la ciutat com d’altres poblacions de l’Urgell i del Pla d’Urgell, en mig d’un gran i fraternal ambient.

Després de la cançó “Crema en el meu cor” interpretada per Anna Castellà i Oriol Sabé membres del grup parroquial, intervingué Mn. Josep Maria Vilaseca, rector de Tàrrega, comentant les propostes que s’ofereixen al participar de les sessions dels Sopars Alpha, assenyalant: “les persones necessitem buscar un sentit a la nostra existència”. Tanmateix “el Curs Alpha és com un tren que ens passa per la vida i que cal aprofitar perquè ens la pot canviar de manera molt positiva”. A més “ens fa conèixer a gent i agafar noves energies”. Explicà que ja fa vuit anys que a Tàrrega funciona aquesta experiència que té lloc a 169 països, i n’han participat 30 milions de persones al món des que va néixer fa 26 anys. I al bisbat de Solsona  s’inicià l’any 2010.

La coordinadora del Sopars Alpha de la Parròquia de Tàrrega, Helena Tarragó, convidà i explicà els detalls del nou curs 2019, el qual es farà a partir del proper dijous 14 de febrer perllongant-se durant dotze sessions setmanals a les dependències del Taller Alba, de les 20.30 fins les 22.30 hores.

Al final parlaren tres testimonis que l’han fet, Anna Maria Farré, Marc Calderon i el esposos Miquel Bonet/Victòria Rovira, explicant amb entusiasme les seves vivències i els canvis experimentats personalment després d’haver pres part als sopars del Curs Alpha. La festiva trobada acabà amb el repartiment de butlletes d’inscripció enmig d’un ambient que fa esperar una nombrosa participació al vuitè curs.

Informa: Josep Castellà

Publicat el dins de Notícies

,